Tällä hetkellä en toimita mitään tuotteita!


TuotteetSuosittelemme keskustelemaan painotuotteiden hankkimisesta ensin lasta hoitavien terapeuttien ja lääkäreiden kanssa.


Painoliivi


Painoliiviä käytetään lapsilla rauhoittamaan ja helpottamaan keskittymistä esim. koulussa tai päiväkodissa. Liiviä käytetään vain lyhyitä aikoja kerrallaan eikä käyttö saa missään tapauksessa olla jatkuvaa, koska silloin lapsi tottuu liiaksi liivin painoon on ja sen vaikutus häviää.

Liivi valmistetaan käsityönä jokaiselle lapselle erikseen. Liivin taskuihin laitetaan painopusseja 10% lapsen painosta (esim. 20kg painavalle lapselle painoja tulee 2kg ). Liivin materiaali on turvallista puuvilla-polyesteriä, joka ei aiheuta allergiaa ja on täysin konepestävä.

Liiviä on saatavana kuudessa eri värissä: sininen, oliivin vihreä, puna- oranssi, viininpunainen, musta ja ruskea.

Liivi on saatavana lastenvaatekoossa 98 cm-164cm. Myös mittojen mukaan tehtävät muutokset ovat mahdollisia. Liivissä on vyö jolla se on helppo säätää hoikallekin lapselle sopivaksi.

Liivin hinta lapselle on 95€+ painot 9,5€ /kg
(Liivin hinta alv 0% 76,61€ painot alv 0% 7,66€/kg)

Liivit myös nuorelle ja aikuiselle, koot S, M, L, (HUOM! koot vastaavat aikuisten unisex kokoja).
Aikuisen liivin hinta 136,50€+ painot 9,50€
(Aikuisen liivin hinta alv 0% 110,08€ + painot alv 0% 7,66€/kg).

   


Painopeitto


Velouria jälleen saatavilla! Värinä Oliivi.
Painopeittoa käytetään rauhoittamaan lasta kotioloissa erityisesti iltaisin ja päiväuniaikaan. Henkilöiden joilla on sydän- ja verisuonitauti, keuhkosairaus tai liikkumista rajoittava vamma Ei tule nukkua ilman valvontaa painopeiton kanssa. Tällöin peittoa käytetään vain rauhoittumiseen.

Lapsi oppii usein itsekin hakeutumaan peiton alle kun on väsyksissä tai muuten vain ahdistunut tai aggressiivinen.

Painopeittoa on kolmea kokoa ja viittä eri painoa. Pienin koko on 120 * 80cm ja sitä on saatavana kahta painoa: noin 5kg pienimmille lapsille ja noin 7kg suuremmille lapsille.
Keskikokoinen peitto on 110*150cm ja paino noin 8 kg.
Suuret peitot teini-ikäiselle tai aikuiselle ovat kooltaan 110*170c m ja painoltaan noin 10kg tai noin 15 kg.
Värinä kaikissa on ruskea tai oliivin vihreä. Materiaalina on päällisessä käytetty hengittävää mutta kosteussuojattua ns. kestovaippakangasta joka on miellyttävä ja helppohoitoinen. Sisällä oleva painopeitto on puuvillaa jonka täytteenä käytetty kvartsihiekkaa ei allergisoi. Sisäpeitto kiinnitetän päälliseen solmittavilla nauhoilla jolloin se pysyy käytössä hyvin paikoillaan. Päällinen on konepestävä, mutta sisäpeittoa ei saa pestä.
Peittoa EI tule käyttää ilman sitä suojaavaa päällistä!


  

3kg painopeiton hinta on 121€ (alv 0% 97,58€)
5kg painopeiton hinta on 140€ (alv 0% 112,90€)
7kg painopeiton hinta on 154€ (alv0% 124,19€)
8kg painopeiton hinta on 192€ (alv0% 154,84€)
10 kg painopeiton hinta on 231€ (alv0% 186,29€)
15kg paino peiton hinta on 259€ (alv0% 208,87€)

Painopeittoa saatavana nyt myös miellyttävällä velour pintaisella päällisellä. Uusi velour pinta on samet timaisen pehmeä eikä liukas. Velourin kosteudenkesto ominaisuud et ovat samat kuin aiemmallakin kestovaippakankaalla. Kerrotahan tilatessasi jos haluat painopeittoosi Velour päällisen.


Sylipaino


Sylipainoa käytetään lapsilla helpottamaan keskittymistä esim. koulussa, läksyjen luvussa tai vaikka piirtämisessä. Paino laitetaan istuttaessa syliin, reisien päälle poikittain roikkumaan. Sylipainon paino rauhoittaa yliaktiivista lasta ja helpottaa keskittymistä käsillä olevaan tehtävään.

Sylipainon koko on 50*60cm ja paino noin 3 kg. Sylipainon päällinen on samaa materiaalia kuin painopeiton ja sitä on saatavana liukaspintaisena tai velour pinnalla. Väreinä ovat ruskea ja vihreä.

Sylipainon hinta on 91€ (alv0% 73,39€)

 


Banaanisylipaino


Sylipainoa käytetään lapsilla helpottamaan keskittymistä esim. koulussa, läksyjen luvussa tai vaikka piirtämisessä. Paino laitetaan istuttaessa syliin, reisien päälle poikittain roikkumaan. Sylipainon paino rauhoittaa yliaktiivista lasta ja helpottaa keskittymistä. Banaanin muotoista painoa voidaan käyttää myös hartioilla rentouttamaan ja tuomaan keskittymiskykyä käsillä olevaan tehtävään. Banaanipainon päällinen ja värit samat kuin suorakaiteen muotoisessa sylipainossa.

Banaanipainoa on saatavana kaksi eri kokoa :
2kg banaani. Hinta 83€ (alv 0% 66,94€)
2,5kg-3kg banaani. Hinta 91€ ( alv 0% 73,39€)

 


Elukka -sylipaino


Tämä sylipaino on suunniteltu erityisesti päiväkoti-ikäsille lapsille. Koko ja paino ovat samat kuin 2kg banaanipainossa. Elukka-sylipainoa on mukava paijata ja hoitaa kuin pehmolelua ja jokainen lapsi saa itse päättää onko tämä hauska elukka kissa, koira, hiiri, lisko vai jokin muu eläin.

Sylipainon hinta on 95€ (alv 0% 76,61€)Painopeiton vaihtopäällinen


Kaiken kokoisiin painopeittoihin on saatavana myös vaihtopäällinen. Vaihtopäällisen materiaalina on joko liukaspintainen tai samettipintainen kosteudenkestävä kangas. Väreinä ovat ruskea ja vihreä. Mainitsethan tilatessasi kumpaa materiaalia ja väriä haluatte.
Vaihtopäällisten hinnat:
3kg, 5kg ja 7kg, 47€ (alv0% 37,90€)
8kg, hinta 65 (alv 0% 52,42€ )
10 ja 15kg, Hinta 78€ (alv 0% 62,90 €)Erityiset Lapset, Marjumäentie 96, 16350 NIINIKOSKI